Red Circle Media logo
RED CIRCLE MEDIA WEBSERVICES & CONSULTANCY
EEN BEETJE MEER WEBSITE...

Webdevelopment


Red Circle Media beschikt over de technische kennis om aan al uw wensen te voldoen. Of dit nu gaat om een simpel digitaal visitekaartje of een speciaal voor u op maat gemaakte website. Red Circle Media werkt met echte programmeurs, die weten wat zij doen. Dus voor zowel de eenvoudigere als de grotere en complexere websites zijn wij uw partner op het Internet. U kunt het precies zo krijgen als dat u het hebben wilt.

Wanneer u wensen specifieker zijn, of u wilt niet verplicht zijn de Wordpress omgeving eerst moeten leren, dan is Red Circle Media in staat om uw website geheel op maat te maken. Dit is weliswaar veel arbeidsintensiever, maar daarbij zijn de mogelijkheden vrijwel onuitputtelijk. The sky is the limit... Ook het beheer van de website kan daarbij volledig afgestemd worden op uw wensen.

De Techniek

Red Circle Media maakt gebruik van technologie, dat vaak wordt aangeduidt met de term LAMP. Lamp staat voor:

  • Linux - het operating system
  • Apache - de webserver
  • Mysql - de database
  • PHP - de programmeertaal
Daarnaast wordt een veelheid aan technologie gebruikt, die nodig is om een moderne website goed te laten functioneren. Hierbij valt te denken aan Ajax, JQuery, en allerlei middleware oplossingen, die hun kwaliteit hebben bewezen. En elke dag komen er nieuwe technologiën bij.